Početna / Vijesti / CAPITALIA otvara vrata svoje nove poslovnice!

CAPITALIA otvara vrata svoje nove poslovnice!

Agencija CAPITALIA, u aprilu otvara vrata svoje nove poslovnice u Sarajevu, BBI Centar, Trg djece Sarajeva 1.

  • bbi__v1.png

20.03.2018 u 16:39

Računovodstvena agencija CAPITALIA, vodeća u sektoru pružanja računovodstvenih i finansijskih usluga, od aprila 2018. godine otvara vrata svoje nove poslovnice u BBI Centru, ul. Trg djece Sarajeva 1.

 

Novi poslovni prostor agencije Capitalia je vrhunski opremljen ured, a u sklopu samog centra klijenti imaju i druge pogodnosti, obezbjeđen parking prostor i raznovrstan spektar drugih usluga i sadržaja.

 

Klijenti će ulaskom u novu poslovnicu agencije Capitalia na raspolaganju imati svog relationship managera koji će pomoći preporukama i savjetima, na raspolaganju su i informativni i edukativni poslovni sadržaji, pristup Wi-Fi mreži.

 

Poslovnica će novim i postojećim klijentima, dizajnom i opremljenošću omogućiti ugodnu interakciju i iskustvo, te dodatno približiti usluge poreznog, pravnog i finansijskog savjetovanja.

 

Otvorenje ove poslovnice je rezultat ustrajnosti za unapređenjem usluga koju pružamo, uloženog vremena, ideja, rada, te bliska i kvalitetna saradnja samog kolektiva i prije svega, lojalnosti naših klijenata. - poručio je generalni direktor računovodstvene agencije Capitalia Nedim Haverić.

 

Proteklu 2017. godinu obilježio je konstantan rast poslovanja i povećanje kolektiva agencije Capitalia. U 2018. godini razvoj se nastavlja unapređivanjem digitalizacije usluga, novim načinima komunikacije i ulaganjem u nove tehnologije.

 

Unapređenje saradnje sa poslovnim partnerima i dalje je najvažniji aspekt poslovanja čime Capitalia još jednom opravdava epitet lidera na tržištu finansijskih usluga.

 

Pozivamo vas da nas posjetite u novom prostoru već početkom aprila 2018. godine. Očekujemo vas!

 

Naravno, i dalje smo vam dostupni i na raspolaganju u poslovnom prostoru u Ul. Zmaja od Bosne 47a.

 

Želimo biti i vaš partner za uspjeh.

 

Sve dodatne informacije o nama možete pronaći na našem webu capitalia.ba ili nas pitajte na e-mail info@capitalia.ba.

Radno vrijeme:

ponedjeljak - subota:

shopping: 09.00 do 22.00

gastro: 08.00 do 23.00

supermarket: 08.00 do 22.00

 

nedjelja:

shopping: 10.00 do 18.00

gastro: 08.00 do 22.00

supermarket: 08.00 do 22:00

BBI Centar App's

Copyright © 2013 BBI Centar | Sva prava zadržana