Početna / Vijesti / SPORT LIMITED by STELO u BBI Centru

SPORT LIMITED by STELO u BBI Centru

Nova radnja SPORT LIMITED by STELO obuće, aksesoara od koźe, te odjeće vrhunskog kvaliteta otvorena je u BBI Centru na drugom spratu.

  • selo.jpg
  • stelo1.jpg
  • stelo2.jpg
  • stelo3.jpg

08.08.2018 u 15:19

U cilju kontinuiranog napretka i praćenja modnih trendova, odlučili smo se za jednu specijaliziranu radnju koja će u svojim asortimanom zadovoljiti ukuse i onih čiji odabir nije stroga elegancija, a u isto vrijeme żele nositi modele koji su udobni, sportski a elegantni.

 

Brendovi koje SPORT LIMITED by STELO zastupa u novootvorenom prodajnom mjestu su: ROBERTO BOTTICELLI, FABI -BARACUDA, VALENTINO SPORT, ALBERTO GOZZI, PAUL&SHARK yahtLINE I ADMIRALby SHARK.

 

Svi modeli su limitirani dio kolekcije ovih modnih brendova, i stvoreni za one koji nisu zadovoljni trivijalnostima i neprestanim ponavljanjima u demenu dizajna. Oni su namenjeni onima koji veruju da kvalitet života znači kako se okružiti lijepim stvarima, ali i koji vode računa o kvalitetnim materijalima, bojama i dezenima.

 

Strast prema umetnosti i njen savez sa luksuznom obućom i odjećom i kreacijama su osnove za svaki proizvod bredova SPORT LIMITED by STELO.

 

Iako visoke potpetice izgledaju elegantno i vizuelno poboljšavaju vaš izgled, ravna obuća je nešto što svi volimo i biramo kada govorimo o komforu i udobnosti. Ravna obuća, poput, elegantnih “city patika” ili mokasina, može biti podjednako moderna kao oni modeli sa vrtoglavo visokim štiklama.

 

Sportski modeli su idealna obuća kako za ljetno tako i za jesenje vrijeme, jer se dobro slažu sa svim stilovima odevanja – možete ih nositi sa šarenim haljinama ili poslovnim odelima. Opuštene ili elegantne varijante takođe savršeno izgledaju kada su kombinovane sa dobrim mokasinama ili elegantnim tenama.

 

Pronađite Sport Limited by Stelo u BBI Centru, na 2. spratu!

Radno vrijeme:

ponedjeljak - subota:

shopping: 09.00 do 22.00

gastro: 08.00 do 23.00

supermarket: 08.00 do 22.00

 

nedjelja:

shopping: 10.00 do 18.00

gastro: 08.00 do 22.00

supermarket: 08.00 do 22:00

BBI Centar App's

Copyright © 2013 BBI Centar | Sva prava zadržana