Početna / Vijesti / Odvažnost i smjelost opisuju novu Dresscode koleciju jesen/zima 2019

Odvažnost i smjelost opisuju novu Dresscode koleciju jesen/zima 2019

Urbani dizajn i šarm tišine spojeni u emociju, vodilja su nove priče koju nam donosi kolekcija jesen /zima bh. brenda Dresscode.

  • image00001.jpg
  • image00002.jpg
  • image00003.jpg

24.10.2019 u 13:48

Neutralni tonovi boja, rafinirani materijali i perfektni krojevi ove kolekcije izazivaju posebnu pažnju. Smjelo prikazuju odlučnost, otkrivaju temperamentnost i daju poseban izraz savremenoj ženi i muškarcu kroz svakodnevnicu života.

 

"Dresscode iz godine u godinu podiže granice želeći tako svojim kupcima pružiti nešto novo i drugačije,a istovremeno zadržati kvalitet i tradiciju na kojoj počiva bh. modna industrija. Odlučni da postanu bolji, izražajniji i smjeliji , komadi odjeće nove kolekcije odraz su odvažnog poslovnog ali, ovoga puta, i casual stila koji prati posljednje trendove", otkrivaju iz ove kompanije.

 

Dresscode je za lica kampanje izabrao osobe koji simboliziraju uspjeh, imaju ciljeve, te smjelo koračaju naprijed. Adrijana Kurtišaj, poznato lice s TV ekrana u ovoj kampanji pokazala je istančani glamur, muzička umjetnica i arhitektica Maja Nurkic Maysia smjelost, dok je urednik magazina Sanel Hadžić prikazao urbani šik poslovnog odijevanja.

 

Nova kolekcija jesen/zima u svom asortimanu za nju nudi savršene krojeve, dezene koje prikazuju trendove sa komadima odjeće poput kaputa, mantila, odijela, jakni, bluza, pantalona i majica. Izbor za njega je također potpun. Tražene jesenje boje dominiraju novom paletom odjeće, dok su za istančane zaljubljenike stila posebno dizajnirani kaputi i odijela čiji kvalitet je odavno epitet brenda Dresscode. U novoj kolekicji možete pronaći savršene čizme i cipele, a po prvi put Dresscode nudi i sportski asortiman, pa su tako od sada dostupne i Dresscode trenerke, dukserice i patike.

 

Posjetite Dresscode shop u BBI centru na II spratu, kao i u poslovnicima u Bugojnu i Travniku i pronađite savršene komade za ovu jesen.

Radno vrijeme:

ponedjeljak - subota:

shopping: 09.00 do 22.00

gastro: 08.00 do 23.00

supermarket: 08.00 do 22.00

 

nedjelja:

shopping: 10.00 do 18.00

gastro: 08.00 do 22.00

supermarket: 08.00 do 22:00

BBI Centar App's

Copyright © 2013 BBI Centar | Sva prava zadržana