Početna / Vijesti / Katalog za novu Bellissima kolekciju

Katalog za novu Bellissima kolekciju

U Bellissimi je održan prvi dio snimanja kataloga za novu kolekciju proljeće/ljeto 2012. i to uz potpuni morski ugođaj, pješčanu plažu, vedro nebo, more, vespu i fenomenalne, ljetne safari i marinero kombinacije.

  • bellissima6677.jpg
  • bellissima5806.jpg

20.01.2012 u 09:32

Naime, prvi dio kataloga sniman je u zgradi uprave modne kuće Bellissima, a za te potrebe pripremljen je cijeli ljetni set i scenografija. Manekenke koju su snimale za Bellissimu i koje će promovisati ovu vedru ljetnu kolekciju su Sarah Čerkez i Nina Varga.

Sarah je svima poznata kao jedan od bh. najuspješnijih modela sa adresom u Milanu, dok Nina Varga u Bellissimi ima dvostruku ulogu – kao mladi dizajner, a za novu kolekciju i kao model. Nina je nova radna snaga u dizajnerskom timu Bellissime, a budući da se dugi niz godina bavi manekenstvom, preuzela je i ulogu modela za katalog, gdje je – pored ostalih – nosila i nekoliko svojih modela. Šef dizajnerskog tima prilikom kreiranja ove kolekcije bila je Emina Husedžinović Ibrahimović, a ona je i glavna stilistica za snimanje kataloga. 

 Bellissima uvijek radi sa najboljim i provjerenim – tako da se iza kamere opet našao uspješni modni fotograf Jasmin Fazlagić. Ekskluzivni uvid u kolekciju i snimanje imali su i predstavnici medija, koje Bellissima redovno poziva na setove i zajednička druženja. Drugi dio kataloga snimati će se u Zagrebu, sa poznatom hrvatskom BINGO djevojkom Tinom Katanić, koja će biti zaštitno lice za tamošnje tržište. Bellissima u Hrvatskoj uspješno posluje već više od godinu dana, sa poslovnicom u Arena centru u Zagrebu, kao i nizom franšiznih kornera diljem Hrvatske.  Kolekcija proljeće/ljeto 2012. bit će veliko osvježenje za vjerne kupce ove modne kuće, a sigurni smo da će zainteresovati i novu publiku. Naime, za Bellissimu je ova kolekcija poseban ponos i veliki izazov, jer u njoj se prvi put predstavljaju dvije nove linije TREND i CASUAL. Osim klasičnog, elegantnog i prepoznatljivog Bellissima stila, linije trend i casual definitivno će iznenaditi publiku ove modne kuće. Ovo su lagani modeli, vedrih, jarkih boja, smjelih i asimetričnih krojeva, te u skladu sa posljednjim aktuelnostima i detaljima svjetske modne scene – uz dosljednu primjesu jeansa kojem Bellissima ove sezone daje značajno mjesto u svojoj ponudi.  Kupci će novu kolekciju u poslovnicama moći pronaći već pred kraj januara, a stilovi koji nas sve očekuju su lagane, ljetne kombinacije, sa daškom Afrike, primorja, ali i svjetskih motropola. 

Radno vrijeme:

ponedjeljak - subota:

shopping: 09.00 do 21.00

gastro: 08.00 do 23.00

supermarket: 08.00 do 22.00

 

nedjelja:

shopping: 10.00 do 18.00

gastro: 08.00 do 22.00

supermarket: 08.00 do 22:00

BBI Centar App's

Copyright © 2013 BBI Centar | Sva prava zadržana