Početna / Vijesti / Gwyneth Palthrow zaštitno lice za Lindex-ovu proljetnu kolekciju

Gwyneth Palthrow zaštitno lice za Lindex-ovu proljetnu kolekciju

Model i zaštitno lice za Lindex-ovu veliku proljetnu kampanju nazvanu Modern Preppy koja će se u BiH prodavnicama pojaviti od 2. aprila je poznata glumica i ikona stila Gwyneth Paltrow. Kampanja je inspirisana sportskim opuštajućim životnim stilom koji je karakterističan za američku istočnu obalu sa dodatkom skandinavskog osjećaja za modu. Kombinacija daje rezultat novog svježeg izgleda.

  • gwyneth_paltrow.jpg
  • bbi_gp-modern_preppy.jpg

14.03.2012 u 09:32

Moderno, savremeno, šik

Gwyneth Paltrow, kada nije na crvenom tepihu, njen stil je upravo Modern Preppy. Zbog toga odluka za Lindex nije bila teška kada je izabrao Gwyneth za svoje zaštitno lice, jer je ona praktično sinonim za ovaj izgled.

 

 

"Jako volim ovu odjeću. Nikada ne bih predstavljala brend koji sama ne bih nosila. Volim majice, šorceve, chinos hlače i sakoe koji su dio ove kolekcije. To je odjeća koju nosim svaki dan. Također volim prugice i zapravo sam svakodnevno u njima.“


Kolekcija koju će predstavljati Gwyneth Paltrow je dobila ime “Holly & White“ i kombinacija je neprolazne klasične mode i udobne odjeće sa stilom. Kolekcija je pažljivo birana tako da omogućava lagano kombinovanje i kreiranje vašeg osobnog stila, a istovremeno pruža puno mogućnosti kombinacijom klasičnih i živih proljetnih boja kao što su zelena i narandžasta uz uzorak tačke i prugica. Tome smo dodali dašak zabave i glamura što kolekciju čini nosivom za sve prigode.


Kolekcija će se od 2. aprila naći u Lindex-ovim prodavnicama širom BiH. Lindex pronađite i u BBI Centru, na 2. spratu.
 

Radno vrijeme:

ponedjeljak - subota:

shopping: 09.00 do 21.00

gastro: 08.00 do 23.00

supermarket: 08.00 do 22.00

 

nedjelja:

shopping: 10.00 do 18.00

gastro: 08.00 do 22.00

supermarket: 08.00 do 22:00

BBI Centar App's

Copyright © 2013 BBI Centar | Sva prava zadržana