Početna / Shopping / Prehrana / Konzum d.o.o./Konzum Ltd

Konzum d.o.o./Konzum Ltd

Konzum d.o.o. Sarajevo dio je koncerna Agrokor, u sastavu kojeg posluje više od 50 kompanija. Trgovački lanac Konzum sa više od 110 prodavnica zauzima lidersku poziciju na BiH tržištu. Konzum prodavnice su prema svojim karakteristikama svrstane u 3 formata: super, maxi i male prodavnice, a odgovaraju različitim potrebama naših potrošača.

  • konzum.jpg

-1. sprat / lokacija: 1 / telefon: 063 280 033

Konzum d.o.o. Sarajevo dio je koncerna Agrokor, u sastavu kojeg posluje više od 50 kompanija. Trgovački lanac Konzum sa više od 130 prodavnica zauzima lidersku poziciju na BiH tržištu. Konzum prodavnice su prema svojim karakteristikama svrstane u 3 formata: super, maxi i male prodavnice, a odgovaraju različitim potrebama naših potrošača. U sastavu Konzuma posluju i dva veleprodajna Velpro centra u Sarajevu i u Čitluku.

 

Bogat asortiman Konzumovih prodavnica broji više od 30.000 artikala sa posebnim naglaskom na uvijek svježe voće i povrće, te meso vrhunske kvalitete. U Kozumovom asortimanu izuzetno je značajan i udio domaćih proizvoda. U saradnji sa domaćim proizvođačima Konzum realizira i ponudu privatne robne marke K plus i Standard. Riječ je o kvalitetnim proizvodima, veoma povoljne cijene, dok je u asortimanu Velpra zastupljena robna marka Rial.

Konzum svoje poslovanje temelji na kontinuiranoj komunikaciji sa kupcima, prepoznavanju njihovih potreba, te neprestanom prilagođavanju svog poslovanja najnovijim svjetskim trendovima. U skladu s tim osim redovnih vikend i kataloških akcija, akcija trajno sniženih cijena te nagradnih igara, Konzum svojim kupcima nudi i kupovinu putem Interneta, dok je za naredni period planirano i uvođenje programa nagrađivanja kupaca tzv.loyalty programa.

Maxi Konzum prodavnica u sklopu BBI centra prostire se na više od 1000m2 prodajne povšine, a kupcima će nuditi bogat asortiman od više od 15.000 artikala. Iz ponude posebno izdvajamo: raznovrsnu ponudu voća i povrća, pekarskih proizvoda i kolača, gotovih jela, mliječnih i delikatesnih proizvoda te mesa i ribe vrhunske kvalitete. 

Radno vrijeme:

ponedjeljak - subota:

shopping: 09.00 do 21.00

gastro: 08.00 do 23.00

supermarket: 08.00 do 22.00

 

nedjelja:

shopping: 10.00 do 18.00

gastro: 08.00 do 22.00

supermarket: 08.00 do 22:00

BBI Centar App's

Copyright © 2013 BBI Centar | Sva prava zadržana