Početna / Shopping / Odjeća i obuća / Timberland

Timberland

Klasični odjevni predmeti inspirisani prirodom , tradicionalnim, grubim „stylingom“ kao i funkcionalnim detaljima ocrtavaju kolekcije ovog svjetski poznatog brenda.

  • timberland_slika.png

1. sprat / lokacija: 11 / telefon: 033 223 554

Naša misija je da opremimo ljude koji su spremni da poboljšaju svoj život I naprave promjene u svom svijetu. Mi to uspijevamo tako što kreiramo i proizvodimo iznimne proizvode koji prave razliku u društvu u kome živimo i radimo.


Veličanstvena priroda je oduvijek bila osnovni dio Timberlendovog DNK, takav se trend očituje linijom odjeće i obuće inspirirane avanturističkim stilom života kao i „stylingom“ surove prirode.                 

 

Timberland upotrebljava najkvalitetniji materijal i tehnologiju, a kada je to moguće upotrebljavaju se i organski uzgojeni, prirodni materijali, ekološke boje i reciklirani sastojci.Klasični odjevni predmeti inspirisani prirodom , tradicionalnim, grubim „stylingom“ kao i funkcionalnim detaljima ocrtavaju kolekcije ovog svjetski poznatog brenda.


Mi proizvodimo čizme, cipele, odjeću i opremu koja je dovoljno udobna da se nosi cijeli dan i dovoljno čvrsta da se nosi tokom cijele godine.
Uživamo u svakom trenutku provedenom u prirodi, zato vrijedno radimo da kreiramo obuću i odjeću koja će učiniti to iskustvo boljim.
 

Radno vrijeme:

ponedjeljak - subota:

shopping: 09.00 do 21.00

gastro: 08.00 do 23.00

supermarket: 08.00 do 22.00

 

nedjelja:

shopping: 10.00 do 18.00

gastro: 08.00 do 22.00

supermarket: 08.00 do 22:00

BBI Centar App's

Copyright © 2013 BBI Centar | Sva prava zadržana